Black Desert Türkiye&MENA’da Yeni İçerik Güncellemeleri Sayesinde Yeni Günlük Oyuncu Sayısı %417...

Black Desert Türkiye&MENA’da Yeni İçerik Güncellemeleri Sayesinde Yeni Günlük Oyuncu Sayısı %417 Arttı

PAYLAŞ
gezegende-black-desert-turkiyemenada-yeni-icerik-guncellemeleri-sayesinde-yeni-gunluk-oyuncu-sayisi-A7-artti

Black Desert Türkiye&MENA Yeni İçerik Güncellemeleri Sayesinde Yeni Günlük Oyuncu Sayısını %417 Artırdı! Pearl Abyss bugün yaptığı açıklamada, Black Desert Türkiye&MENA’nın yeni içerik güncellemeleri ve satış promosyonları sayesinde günlük yeni ve geri dönen oyuncu sayısında %417 ve %113’lük bir artış gördüğünü duyurdu.

Bu başarı, 19 Haziran’da gerçekleştirilen ve yarım milyon küresel hayran tarafından izlenen 2021 Heidel Şöleni ve yapılan son güncellemelerin birleştirilmiş etkilerinin bir sonucu olarak görülüyor. Yeni Corsair sınıfı ve Yaz Sezonu tüm dünyada aynı anda güncellendi ve yeni Steam paketleri şu anda daha fazla Maceracıyı ağırlamak için indirimli olarak satışa sunuluyor. 

black-desert-turkiyemenada-yeni-icerik-guncellemeleri-sayesinde-yeni-gunluk-oyuncu-sayisi-A7-artti-1

Black Desert Türkiye&MENA Oyuncu Sayısında Büyük Artış 

Tüm bunların sonucunda Türkiye&MENA sunucusu günlük yeni oyuncu sayısında görülen önemli bir artışla, Tayland ve Güneydoğu Asya’dan sonra en yüksek artış gösteren üçüncü bölge oldu. Kuzey Amerika ve Avrupa, Tayvan ve Kore gibi diğer sunucular da hem yeni hem de geri dönen günlük kullanıcı sayısında büyük bir artışa ulaştı.

 Yeni Corsair sınıfı, çıkışından bu yana canlı özellikleri ve cesur arka plan hikayesiyle büyük beğeni topluyor. Maceracılar ayrıca Corsair’in su üzerinde yüksek hızda hareket etme ve büyük gelgit dalgalarıyla saldırma yeteneği gibi benzersiz becerilerinin tadını çıkarıyor.

black-desert-turkiyemenada-yeni-icerik-guncellemeleri-sayesinde-yeni-gunluk-oyuncu-sayisi-A7-artti-2

Yaz Sezonu Yeni Özelliklerle Daha Keyifli 

Buna ek olarak, Yaz Sezonu Maceracıların karakterlerini hızlı bir şekilde geliştirmelerinde yardımcı oluyor. Bu yılki Sezon Sunucusunu oynamak, basitleştirilmiş yeni ana görev dizisi, Parti Canavarı Bölgeleri ve yeni bir özellik olan Sezon Karakteri Dönüştürme Sistemi’nin eklenmesi sayesinde nispeten daha kolay oluyor.

Yeni güncellemelerin yanı sıra Black Desert ekibi Maceracıların seslerini dinlemeye ve onlardan aldığı geri bildirimleri oyuna yansıtmak için çaba sarf etmeye devam edecek. Oyun hakkında daha fazla bilgi için, tr.playblackdesert.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.