2021 Yılının İlk Türk Oyunu

2021 Yılının İlk Türk Oyunu

PAYLAŞ
2021-yilinin-ilk-turk-oyunu

Neuron Entertainment tarafından geliştirilen Villa’s Blinds,  çok yakında Steam’de.

2021-yilinin-ilk-turk-oyunu (3)

Neuron Entertainment piyasaya ilk projesi ile merhaba diyor, yılın ilk Türk indie oyun kategorisine giren Villa’s Blinds ise bekleyenleri ile buluşmak için sabırsızlanıyor.

Indie-games diye nitelendirdiğimiz bağımsız oyun sektöründe bir ekibin daha ismi parlıyor. Biraz bu geliştirici ekibinden bahsedelim.

2021-yilininQ-ilk-turk-oyunu (4)

Neuron Entertainment Kimdir?

Neuron Entertainment, 2016 yılının sonunda kurulmuş ve o zamandan  bu yana çeşitli oyun denemeleri yaparak alanında deneyim kazanmış bir bağımsız oyun ekibidir. 11 kişilik, çeşitli ilgi alanlarına sahip ve tamamı lise öğrencilerinden oluşan bu ekip deneyimlerini Villa’s Blinds oyununda bir araya getirdi. Size de bu zorlu macerayı deneyimlemesi kaldı. Ocak ayının başlarında Steam üzerinde yayımlanacak Villa’s Blinds hakkında konuşalım biraz da.

Villa’s Blinds Nedir?

2021-yilinin-ilk-turk-oyunu (1)

Villa’s Blinds, yeni mezun bir bilgisayar mühendisinin oyun geliştirme çabalarını ve bu sırada yaşadığı küçük ve eğlenceli maceralarını size getiriyor. Çoğu bildiğimiz isim gibi küçük bir garajda başlayan hikaye, oyunda ilerleme kat ettikçe oyunun adını da aldığı villaya taşınıyor. Oyunun başında tek başına oynayan oyuncularımız ise zamanla kendi ekipleri kurma şansına erişiyor. Farklı hikaye örüntüleri ve ilginç olasılıklarla sayısız farklı kombinasyon oluşturma şansınız var. Kısaca hayatınızın ipleri gerçekten sizin ellerinizde. Tycoon oyun severlerin kesinlikle keyifle saatlerini harcayacağı, sıkılmadan oyunlar yaratacağı, bilgisayar sistemlerini güncelleyip geliştireceği, yeni oyun geliştirme teknolojileri ile tanışacağı, ekibini oluşturacağı, evini ve ofisi değiştireceği ve bunları yaparken sanki gerçek bir kariyer inşa ediyormuşçasına eğleneceği bir oyun. Siz de bir Bill Gates veya Steve Jobs olmanın simülasyonundan eksik kalmayın.

2021-yilinin-ilk-turk-oyunu (2)

İlk göz ağrımız olan Villa’s Blinds oyunundan çıktığı anda haberdar olmak için şuradaki linkten istek listenize ekleyebilirsiniz.

(store.steampowered.com/app/1333800/Villas_Blinds)