İnternetten Para Kazanmanın Yolları

İnternetten Para Kazanmanın Yolları

PAYLAŞ

Doğru adımları izleyerek internetten para kazanın

İnternet’te para kazanmak sandığınız kadar da zor değil! Ama uyulması gereken temel kurallar mevcut. Bu kurallara uyarak pek fazla internet bilgisine sahip olmadan sadece klavye, mouse ve internet bağlantınızı kullanarak internette para kazanmanın kolay olduğunu anlayacaksınız.

Çok Gencim – Çok Yaşlıyım
Internet’ten alışveriş yapan insanlar sizin yaşınızla değil ,onlara sunabildiğiniz imkanlarla ilgilenirler. Bu yüzden web siteleri başarı vaat eden, nihai serbest pazarlardır. İhtiyaç duyulan şeyi sunarsanız ,müşteri de bulursunuz. Şimdi gelin bazı olumsuz düşünceleri kafanızdan atalım bu engelleri öncelikle kafanızdan atın sonra işinize bakın.

Yeterince Param Yok
Gerçek şu ki, eksiksiz bir web sitesini 100 doların altında bir paraya kurup işletmek mümkün. Bir web sitesi oluşturmak için binlerce dolar isteyen uzmanları ve sunucu ücreti olarak aylık 70 dolar ve üzeri para talep eden servis sağlayıcılarını unutun. Eğer bir ürün tasarlayıp üretmek için, çok masraf yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız bu konuda yanıldığınızı yazımızın ilerleyen bölümlerinde göreceksiniz.

Yeterince Zamanım Yok
Kimileri iş hayatında kesin sınırlara ve kurallara ihtiyaç duyar. Hergün belirli bir saatte işyerine gelmekten ve kendilerine söylenen işleri yapmaktan ilginç bir şekilde zevk duyarlar. Kimileriyse neyi ne zaman yapmaları gerektiğinin söylenmesine ihtiyaç duymadan işlerini halledebilirler. Siz de bu ikinci gruptaki insanlardansanız. Hayatta neye ne kadar vakit ayıracağınızı biliyorsanız bu iş içinde ayıracak zaman bulabilirsiniz.

Ekonomik Kriz Var
Her ulusal ekonomi içerisinde bir sürü mikroekonomi bulunur. Kötü giden bir ekonomik yapı da bile pazarladığınız ürünleri hemen almak isteyen müşterilere ulaşmanın yolunu bulabilirsiniz.

Bütün İyi Fikirler Zaten Bulunmuş Durumda
Romalı Vali Sextus Iulius Frontinus milattan sonra 60 yılı civarında bir yemek daveti sırasında sofrasındaki misafirlere “icatlarımızın sınırına geldik. Bu noktadan sonra daha fazla ilerleyebileceğimize dair pek fazla ümidim yok “demiştir.

Yeni ve güzel fikirlerin eskisine oranla daha hızlı ortaya çıktığı bir dönemdeyiz. İnsanlar hobileri konusunda çok tutkuludurlar o yüzden sürekli araştırırlar. örneğin orkideler konusunda yüzlerce konu ve kaynak mevcutken bu konudaki ihtiyaca yönelik faydalı ürünler meraklıları tarafından ilgi görecektir.

Piyasadaki Büyüklerle Rekabet Edemem
Yüzlerce tv kanalı, internette yayın yapan sayısız haber sitesi ve internet üzerinden satış yapan binlerce satıcının var olduğu bu dönem; küçük işletmelerini ekonominin yeni büyüklerine dönüştürmüştür.

Hangi sektöre bakarsanız bakın hızlı çevik ve tam müşterinin talep ettiği hizmeti veren mikro üretici ve mikro pazarlamacılar hızla artmaktadır.

Bilgisayarla Aram Pek Yok
Bilgisayarınızı açabiliyor, fareyi kullanabiliyor ve ekrandakileri okuyabiliyorsanız bu sizin için yeterli. İşlevsel bir internet sitesi kurmak ve işletmek için hiçbir programlama bilgisine ihtiyacınız yok. Tek yapmanız gereken insanlara vaat ettiğiniz konularda açık ve net olmak.

Yeterli Eğitimim Yok
İnternette hiç kimse sizin özgeçmişinizle ilgilenmez. Tabiki vaat ettiğiniz ürünü eksizsiz yerine getirmeniz koşuluyla.

Bu noktada yapılması gerekenlerden de bahsetmeliyiz.

İYİ BİR İNTERNET SİTESİ KURMAK İÇİN YEDİ ADIM

1-İyi Bir Alan Adınız Olmalı
En iyi potansiyel müşteriler internette çok daha spesifik terim ve tanımlarla arama yaptıkları için bütün iyi alan adlarının alınmasının mümkün olmadığıyla söze girmek istiyorum.

‘.com’uzantılı alan adlarından şaşmayın.

Yazım hatalı alan adlarından uzak durun.

Alan adlarında tire (-) kullanmaktan kaçının.

Kendinizin değil kullanıcının yararını düşünün.

Alan adınızı üç parçalı bir yapı olarak düşünün, bir başlangıç, bir orta, bir de son. Birinci kısım örnektir. İkinci kısım anakonuyu içerir. Üçüncü kısımda ise son bir ek vardır

ÖN SÖZCÜK                           ANA KONU                    SON SÖZCÜK

Organik                                  Domates                      Sırları

Alan adınızın başharflerini büyük harflerle yazmanızı öneririm,internette büyükharfleriniz otomatik olarak küçülür.Ancak büyük harflerle yazmak okunabilirliliğini artırır.

2-Web Hosting Hizmeti Almalısınız
Web hosting hizmeti sunan bilgisayarları diğerlerinden ayıran bir özellik bu bilgisayarların 24 saat açık tutulmasıdır. Aylık 3 dolardan 100 dolara kadar geniş bir yelpaze var bu konuda…

Google’a ‘hosting’ yazarsanız bu hizmeti veren güncel firmalara ulaşabilirsiniz.

3-Web Sitesi Tasarımına İhtiyacınız Var
Zaman kazandırması ve ekonomik olası sebebiyle hazır şablonlardan yararlanmak akıllıcadır. Basit bir şablon 20 dolar civarındadır.

Google’a girerek ‘template’ yazmanız yeterlidir.

4-Bir HTML Düzenleyicisi Edinin
Metinlerin ve fotoğrafların sayfanın neresinde kullanılacağını ve nasıl görüneceğini belirleyen bir programlama dilidir, iyi bir html düzenleyicisini ücretsiz de alabilirsiniz.

5-Bir FTP Aracı Edinin
Evinizdeki bilgisayaradan hosting hizmeti veren ana bilgisayara web sayfaları, ses dosyaları ve diğer dökümanları iletmenin temel yöntemi diye açıklayabilinir.yine Google’a FTP yazmanız yeterli.

6-Ödemeleri İnternet Üzerinden Kabul Etmeyi Öğrenin
İnsanların internet üzerinden size ödeme yapabilmesini sağlamanın en hızlı ve kolay yolu bir PayPal hesabı açmaktır. Tek yapmanız gereken www.paypal.com adresine girerek buradaki yönlendirmeleri takip etmektir. Yeni bir banka hesabı açmadan ve bürokratik işlemlere gerek olmadan nerdeyse anında internetten ödeme kabul etmeye başlayabilirsiniz.

7-Etkin Bir e-posta Sistemi Kurun
Kişisel bir e-posta hesabına sahip olmakla bir ürün satıcısının ihtiyaç duyduğu e-posta sistemi birbirinden farklıdır.Bu yüzden hizmet verdiğiniz alan doğrultusunda yeni bir e-posta almalısınız.

Buraya kadar internet üzerinden iş yaparak başarıya ulaşmak için yapılması ve yapılmaması gerekenler üzerinde durduk, yapmanız gerekenlerı artık biliyorsunuz görüşmek üzere.. Başarılar